BSIS9 Kft. – Már 21 éve a piacon

Az Informatikai Szolgáltató

Partnereink sikere részben a mi felelősségünk is!

Kapcsolat

Tevékenységek

SAP támogatása

Az SAP rendszerben leképzett üzleti folyamatok karbantartását, változó üzleti igények generálta fejlesztési feladatok elvégzését, a rendszer optimalizálását, testre szabását és továbbfejlesztését vállaljuk.

Fejlesztések

A BSIS9 Kft. egyedi szoftverfejlesztési megoldások kialakításával akár a dobozos termékek kiegészítéseit, akár integrációs feladatokat, akár egyedi web és desktop termékek fejlesztését végzi.

Folyamat és ügyvitelszervezés

A folyamatszervezési tevékenység egy cég üzleti folyamatainak egy adott időpontban történő felmérését, a folyamatok rögzítését, a folyamatok elemzését és az optimális működés érdekében a folyamatok menetének megváltoztatására tett javaslatot foglalja magában.

Innováció menedzsment projekt

Innovációmenedzsment és minőségbiztosítási rendszer integrálása és új típusú innovációmenedzsment szolgáltatás fejlesztése KKV-k részére.
2020-1.1.1-KKV-START-2020-00098

Rendszerszervezés

Informatikai rendszerek bevezetése, vagy átalakítása előtti, illetve vállalati átalakítások előtti szervezési feladatok elvégzése

Informatikai projektek minőségbiztosítása

Az informatikai rendszerek bevezetésekor fontos, hogy legyen egy „interfész” a bevezetést végző Vállalkozó és a rendszert bevezettető „Megrendelő” között, hiszen a Megrendelőtől nem várható el, hogy értsen a rendszer bevezetésének folyamatához és a rendszer hibátlan működésének ellenőrzéséhez.

Referencák

Rólunk

Célunk, hogy pontos igényfelmérés és tervezés után, kiemelkedő minőségű, integrált informatikai szolgáltatásokkal és tartalmi megoldásokkal járuljunk hozzá az ügyfeleink üzleti céljainak megvalósításához.

Szolgáltatásaink célja a felhasználó üzleti folyamatait támogató informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása és támogatása.

Alkalmazások üzemeltetése

Az ügyfeleink által használt informatikai alkalmazások folyamatos karbantartása, fejlesztése, illetve a felhasználók támogatása.

Tanácsadás / projekt management

Az ügyfeleink alkalmazás fejlesztési és üzemeltetési folyamatainak átvilágítása, a folyamatok és a működési stratégia kialakítása és üzemeltetése.

Alkalmazásfejlesztés

Az ügyfeleink által igényelt informatikai alkalmazás tervezése, beállítása, fejlesztése és teljes körű bevezetése.

Erőforrás igények kielégítése

Az ügyfeleink, vagy a partnereink alkalmazás fejlesztése és informatikai üzemeltetése során előforduló egyszeri, rövidebb idejű erőforrás igények kielégítése.

Kapcsolat

Köszönjük a megkeresést! Hamarosan jelentkezünk.
Hiba történt

BSIS9 Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Angol név: Business System Integration Solutions
Székhely: 1107 Budapest, Zágrábi u 1.
Tel.: 06 70 389 6712
Email: office@bsis.hu